Makkelijk te kweken tuinplanten

Makkelijk te kweken tuinplanten

Als u op zoek bent naar een tuinbloem die gemakkelijk te kweken is, dan zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen. Als je niet zeker weet welke bloem je moet kopen, is het belangrijk om de beschrijving op het etiket van de plant te lezen voordat je hem koopt. Vaste planten komen het meest voor, maar er zijn ook eenjarigen beschikbaar die meerdere jaren meegaan. Vaste planten moeten worden geplant in een USDA-winterharde zone die zes of meer uur direct zonlicht per dag ontvangt, terwijl eenjarigen de helft daarvan nodig hebben. Je bloemen water geven is een van de meest basisingrediënten voor gemakkelijk onderhoud, en je zult er zeker van willen zijn dat je dit de hele dag door regelmatig doet.

Als het gaat om gemakkelijk te kweken planten, bloeien sommige het hele jaar door, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende situaties. Een anjer is bijvoorbeeld een geweldige bloem voor alle seizoenen. Deze plant is winterhard genoeg om droge omstandigheden te weerstaan ​​en kan worden geverfd om de kleur van uw voorkeur aan te passen. Ondanks het onderhoudsgemak van de plant, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat hij voldoende water krijgt tijdens lange periodes van droogte.

Coneflowers zijn een hoofdbestanddeel van de meerjarige zomertuin. Ze gedijen in hete, droge omstandigheden en bieden voedsel voor bestuivers. Er zijn veel cultivars om uit te kiezen, waaronder ‘Magnus’, een klassieke paarse zonnehoed. Je kunt ook ‘White Swan’ kweken, die grote bloemen heeft met oranje-koperen kegels. Beide zonnehoed bloeien van de vroege zomer tot het midden van de herfst.

Daglelies zijn een van de gemakkelijkst te kweken tuinbloemen. Deze vaste planten bloeien van juni tot oktober en moeten om de vier of vijf jaar worden gedeeld. Daglelies zijn overal in het noordoosten te zien en je kunt waarschijnlijk een tuinman vinden die je de extra planten wil geven. Maar ze hebben de neiging om in te vullen en moeten elke vier tot vijf jaar worden verdeeld. Een goed alternatief voor daglelies is om te zoeken naar herbloeiende hybriden. ‘Happy Returns’ is een van de klassiekers en het is bekend dat het opnieuw bloeit. Dagleliebladeren kunnen er halverwege het seizoen lelijk uitzien en je moet ze terugschuiven om nieuw blad en bloemen te produceren.

Lavendel is een andere populaire bloem die gemakkelijk te kweken en te verzorgen is. Het is gemakkelijk te verzorgen en heeft veel voordelen. Lavendel is een aromatische plant met een delicate geur. Lavendelbloemen moeten in de juiste zone worden gekweekt. Gebruik voor het beste resultaat een grondsoort die niet te nat is. Het is het beste om lavendel te kweken in een zone met temperaturen rond de vijf graden Fahrenheit (Fahrenheit).

Sommige planten zijn winterhard. Hyacinten en narcissen moeten in de late herfst of vroege winter worden geplant voor een lentevertoning. De bollen van deze planten zijn giftig, dus draag handschoenen bij het hanteren ervan. Naast bloemen moet je ook narcissen in de buurt planten. Deze bloemen beschermen je tulpen niet alleen tegen insecten, maar houden ook ongedierte op afstand.