Traditionele tuinspellen om met je gezin te spelen

Een geweldige gezinsactiviteit is een traditioneel tuinspel. Er zijn tal van opties. Waterballonnen maken geweldige piñatas! Hang ze aan een boom en laat de kinderen ze in elkaar slaan! Botanische nullen en kruisen zijn ook een leuk spel voor in de tuin of een bruiloft. Gebruik bamboestokken of krijt om de planken te maken. Andere gezinsvriendelijke spellen zijn onder meer eierraces en waterballonoorlogen. Als je meer fysiek contact met je kinderen wilt hebben, probeer dan een appelspel. Verdeel de kinderen in teams van drie. Elk team moet balanceren op een bord en een appel doorgeven aan twee spelers op anderhalve meter afstand. Spelers die een appel vangen, worden verondersteld onder de appelplukker door te rennen en één plek vooruit te gaan naar hun eigen boom. Hieronder staan ​​een aantal ideeën opgesomd. Je kunt een aantal tuinspellen vinden om met je gezin te spelen op Amazon

Als je het hele gezin wilt betrekken bij wat buitenplezier, waarom probeer je dan niet eens een speurtocht? Je kunt een opblaasbaar varken kopen en je eigen tuinspel maken. Dit klassieke buitenspel is geweldig voor zowel kinderen als volwassenen. Alles wat je nodig hebt zijn 10 lege flessen, een bal naar keuze en een scorekaart. Deze game is een uitstekende manier om je gezin te betrekken bij een buitenactiviteit en wat energie te verbranden tijdens het spelen!

Viridi is een ander geweldig virtueel tuinierspel dat een onderbreking biedt van de stress van kamerplanten. Je kunt voor allerlei soorten vetplanten zorgen in dit inactieve spel, en de groei van elk is realtime. In tegenstelling tot veel andere inactieve spellen, is Viridi gemaakt om zowel ontspannend als stressvrij te zijn. Met dit spel kunnen mensen hun vrije tijd besteden aan dingen die ze leuk vinden, zelfs als ze niet veel vrije tijd hebben.

De beste tuinspellen voor kinderen zijn sproeiers, waterglijbanen en peuterbaden. Er is een spel voor iedereen. Waar uw kinderen ook van houden, u zult iets vinden waar ze van zullen genieten! Het beste van deze buitenactiviteiten is dat ze gratis en eenvoudig op te zetten zijn. En als je ze eenmaal hebt, kun je ze met het hele gezin spelen! En vergeet niet hoeveel plezier ze zullen beleven aan al deze activiteiten!

Croquet is een ander klassiek buitenspel en vereist een groot grasveld om te spelen. Om te winnen moet je de eerste zijn die de gestreepte stick in het midden raakt, wat zich meestal in het midden van een veld bevindt. Het is een uitstekende manier om tijd door te brengen met vrienden, en je zult snel verslaafd zijn! De regels van Croquet zijn eenvoudig en iedereen kan leren spelen! Het is een geweldig spel om met vrienden en familie te spelen.

Er zijn veel soorten tuinspellen beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een gezinsactiviteit, een vakantieactiviteit of een activiteit voor een bruiloft of een feest, er is voor elk wat wils. U vindt er zeker een die bij uw behoeften en uw budget past! En maak je geen zorgen – er zijn budgetvriendelijke spellen voor elk type tuinfeest of evenement! Het is nooit te laat om een ​​spel te gaan spelen!