Ideeën voor barbecuevoedsel

U hoeft zich niet te beperken tot klassieke hamburgers en hotdogs als het gaat om het grillen van voedsel. Je kunt ook experimenteren met plantaardige keukens zoals Marks and Spencer’s Plant Kitchen, of veganistische en vegetarische producten kopen in vleesvrije secties van supermarkten. Gouden maïskolven smaken bijvoorbeeld nog lekkerder als ze op de barbecue worden gegrild. En als je vrienden hebt die vegetarisch of veganistisch zijn, zet deze maaltijden dan zeker op je barbecuemenu.

Gegrilde groenten, vers fruit en vlees zijn uitstekende begeleiders van hamburgers en hotdogs. U kunt zelfs proberen pizza’s, nacho’s of steenvruchten te grillen. Er zijn genoeg ideeën voor barbecue-eten om uw gasten blij te maken. Hier zijn een paar:

Kebab: Een kebab is een heerlijk en gezond bbq-gerecht, met een breed scala aan ingrediënten. Zorg er wel voor dat alle ingrediënten in hetzelfde tempo koken. Een goede kebab bevat vlees en vis, dus zoek naar vetarme ingrediënten zoals gamba’s en vis. Je kunt ook proberen wat groenten toe te voegen om een ​​kleurrijke spies te maken. Probeer al je favoriete groenten op de spies te steken voor een smakelijke barbecuemaaltijd.

Bijgerechten: Salades voegen kleur, textuur en gezonde voedingsstoffen toe aan de barbecue. Een frisse salade is een ideaal bijgerecht. Aardappelsalade is een andere geweldige optie, en het is veel goedkoper dan $ 15 chipotle-kommen. Geroosterde cherrytomaatjes vormen een leuk bijgerecht. Geen barbecue is compleet zonder een goede salade! En geen maaltijd is compleet zonder een geweldige drank om mee weg te spoelen. Maak uw gasten blij door een nieuw gerecht of twee te koken.

Burgers: Een klassieker op de barbecue, beefburgers zijn een geweldige keuze voor een vegetarisch of veganistisch publiek. Of je nu een eenvoudige biefstuk wilt of een vlezige kolos, er is een burger voor elke smaak. Het toevoegen van spek en kaas aan een burger kan het meer vullend maken. En een zelfgemaakte barbecuesaus is een droom die uitkomt! Maar zorg ervoor dat je het juiste vlees kiest voor je barbecue.

BBQ-recepten: een barbecue is magisch voor vleesliefhebbers. Er zijn tal van smakelijke gerechten die zo van de grill nog lekkerder zijn. Burgers, hotdogs en kip zijn slechts enkele van de klassiekers die je op je barbecue kunt serveren. Zelfs kip kan naar eigen smaak gekruid worden. Probeer deze heerlijke BBQ-voedselideeën voor een geweldige barbecue. Als je een cookout in de achtertuin gooit, zul je dol zijn op de afwisseling.

Als je een vegetarische barbecue organiseert, probeer dan eens vegetarische kebabs te maken. Je kunt ook wat Halloumi-kaas grillen om je vegetarische kebab interessant te maken. Halloumi-kaas is een geweldige optie omdat het zijn vorm behoudt en tegen je tanden piept als je erop bijt. En omdat het zo gemakkelijk te bereiden is, heb je meer gasten op het feest om je kebab te proeven.